keskiviikko 16. syyskuuta 2020

11. Tulevia muutoksia

Imaghostin muutto lähestyi ja olimmekin sopineet Aleksiinan kanssa että kävisin hakemassa tamman kotiin lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Viettäisin samalla aikaa Orange Woodissa tutustuen tammaan ja tapoihin, joilla se on koulutettu, jotta osaisin jatkaa tamman kanssa kotona samalla tavalla ja samalla myös hiljalleen tutustuttaa sitä omiin rutiineihini ja tyyliin tehdä asioita.

Olin kysellyt naiselta mahdollisuutta majoittaa myös Charlie, olettaen että tuo olisi kiinnostunut lähtemään kanssani Kanadaan hakemaan tammaa ja tutustumaan samalla myös ranchiin. Aleksiina oli laittanut välillä jotain päivityksiä tammasta ja se alkoi näyttämään jo ihan hevoselta, vaikka toisaalta olihan toinen saavuttamassa ruma ankanpoikanen vaiheen, jolloin mikään hevonen nyt ei näyttänyt kovinkaan edustavalta, mutta se nyt oli vain luonnon laki. 

En ollut omistanut varsaa pitkään aikaan, joten vähän mietitytti että miten osaisin lähteä kouluttamaan tammasta sellaista hevosta, kuin mille minulla oli tarvetta, mutta vain aika näyttäisi mihin kaikki lähtisi menemään ja toivottavasti Carlystä sekä Forever Shinestä voisi olla apua tamman kouluttamisessa ja varmasti myös Aleksiina tai Raicy voisi tarjota tukea ja neuvoja varsan kanssa jos jotain ongelmia tulee.

Kuitenkaan mitään ei voi tietää ennen kuin pääsen tekemään tamman kanssa töitä kotona sen kotiuduttua joten tässä vaiheessa joutuu vain toivomaan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blue ei ollut todellakaan missään kauniissa kasvunvaiheessa. Vaikka nuori mustangitamma olikin kasvanut suhteellisen tasaisesti, oli sekin k...