Tyler

Tyler Andrews

01.03.1987 – 34v
Texas, USA

Tavatessaan Tylerin ensimmäisen kerran on helppo saada vaikutelma hiljaisesta ja ehkä vähän ujostakin miehestä. Kuitenkin totuus on ihan toista, sillä pinnan alla majailee ajoittain jopa rämäpäiseksikin laskettava mies varsinkin jos tuo päästetään isoveljensä kanssa kilvoittelemaan kesken kostean illan.

168-senttinen mies ei ole suurin tyyli-ikoni, ja miehen arkivaatetus koostuukin pääasiallisesti mukavista kengistä, yleensä jonkinlaisista jodhpureista tai bootseista, neutraalinvärisestä flanellista sekä farkuista, auringon kulottamaa mustaa stetsonia unohtamatta. Vapaa-ajalla tai muuten vain kaivatessaan rennompaa pukeutumista flanelli vaihtuu huppariin ja hattu jää naulaan. Tylerin tunnistaa myös lyhyehköistä, hiekanvaaleista hiuksista, jotka ovat yleensä vain pikaisesti oiottu jonkinlaiseen kuosiin, jossa ne eivät puske hatun reunan alta silmille ja joskus harvoin, yleensä kun miehen täytyy muutenkin näyttää normaalia edustavammalta, myös hiuskuontalo siistiytyy kunnolla taaksepäin kammatuksi. Ruuminrakenteeltaan Tyler on sopusuhtainen ja lihas, jota tuo on kerryttänyt itselleen on työn ansiosta saavutettua.

Hatun lierin alta maailmaa tutkii viherharmaat silmät, jotka eivät ainakaan vielä kaipaa avukseen minkäänlaisia laseja, mutta kirkkaimpina päivinä peittyvät aurinkolasien taakse. Keskustelukumppanina Tyler on pohtiva ja verkkainen mutta mieheltä löytyy myös hyviä ajatuksia ja pointteja asioihin vaikkakaan tuo ei tuputa neuvoja pyytämättä, vaan saattaa punoa neuvoja ja vihjeitä sanavalintoihinsa siten että ne on mahdollista poimia mutta ne eivät tule liian hyökkäävästi esiin. Tutumpien ihmisten kanssa on vähän rennompi ja tahdikkaampi puheessaan.

Nuoruusvuosinaan mies on jäänyt monesti vanhemman veljensä, Trevorin varjoon, mutta se ei ole miestä haitannut. Veljestään poiketen Tyler ei ole kokenut omakseen englantilaista ratsastustyyliä, vaikka mies pystyy tarvittaessa siinäkin pärjäämään vaikka varsinkin siinä kohtaa kun täytyisi tehdä jotain perus ratsastusta vaativampaa voi muutama vastalauseelta kuulostava murahdus nousta ilmaan. Tylerin oma laji onkin western, jossa tuo kilpailee omilla ratsuillaan vaikka pääasiallisesti ratsut toimivatkin miehen työkavereina.

Tylerillä on hevoslähtöinen tyyli toimia ja mies meneekin monesti hevosen ehdoilla ja uusien asioiden opettamisessa ratsuilleen tuo ei pidä mitään kiirettä, vaan etenee sitä tahtia kun hevonen on valmis uusia asioita oppimaan.

Lokakuun loppuun 2021 asti Tyler asui kotiranchillaan Texasissa yhdessä vanhempiensa Carlan ja Frankin kanssa. Kuitenkin lokakuun viimeisinä päivinä mies allekirjoitti työsopimuksen Raicy Centerin kanssa ja näin ollen 1.11.2021 alkaen miehestä tuli yksi Centerin apulaiscowboyistä ja viikon lomaksi suunniteltu reissu muuttui pysyvään muuttoon Kanadaan ja marraskuun 2021 aikana mies on muuttamassa omalle pienelle tilalleen muutaman kilometrin päähän Centereiden tilasta.

Tyler on osa Go Oranges! poolojoukkuetta ja mies on kerännyt 61 pistettä peliurallaan 6 ottelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

56. Muutto

Mun synttäreiden jälkeen asiat tuntuivat rauhoittuneen. Tilannetta helpotti sekin, että päivien edetessä Raicy pystyi tekemään kokonaisvalta...