Tyler

Tyler Andrews on 34v (s. 01.03.1987) paljasjalkainen texasilainen. Mies on suhteellisen rämäpäinen ja varsinkin veljensä lomien aikana toinen onnistuu ylipuhumaan myös isoveljensä hullutuksiinsa, kuten Barrel Raceihin muutaman viskin jälkeen…

Tyler on ehkä jäänyt aina vähän Trevorin varjoon, mutta se on toisaalta sopinut miehelle enemmän kuin hyvin ja hän on saanut toimia omalla tavallaan hevosten kanssa. Tyler pyrkii työskentelemään hitaasti ja hevoslähtöisesti ratsujensa kanssa ja jos mies kokee että hevonen ei ole valmis etenemään, ei sen kanssa edetä.

Veljestään poiketen mies ei ole hurahtanut englantilaiseen ratsastustyyliin ja nuriseekin asiasta suuresti jos mies joutuu enkkusatulaan nousemaan. Tyler taitaa kyllä myös enkkutyylin vaikka nurista voisi muuta päätellä.

Tyler omistaa osan perheen texasin ranchista ja miehellä on viisi omaa hevosta sekä hän pitää huolta Trevorin kahdesta vanhasta kisaratsusta joita mies ei ole tuonut itselleen suomeen.

168-senttinen hiekanväriset hiukset omistava mies on ulkonäöltään lihaksikas, mutta työtätehneellä tavalla ja Tyler kertookin aina ranchin toimivan kuntosalinaan. Puhetyyliltään Ty on verkkainen ja pohtiva, varsinkin uusien ihmisten kohdalla. Kuitenkin kun jää on murrettu, löytyy juttua varsinkin hevosten kouluttamisesta ja westernistä. Saattaa tarjota lauseiden välissä neuvoja, mutta ei todellakaan tuputa niitä kenellekkään jos ei koe keskustelukumppaniaan sen verran tutuksi.

Tyler on osa Go Oranges! poolojoukkuetta ja mies on kerännyt 61 pistettä peliurallaan 6 ottelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

40. Uusi alku?

Pohjautuu  tähän  tarinaan Muutto Kanadaan kuulosti kieltämättä houkuttelevalta idealta. Se voisi olla keino saada käännettyä ajatukset muua...