Tyler

Tyler Andrews

01.03.1987 – 35v
Texas, USA

Tavatessaan Tylerin ensimmäisen kerran on helppo saada vaikutelma hiljaisesta ja ehkä vähän ujostakin miehestä. Kuitenkin totuus on ihan toista, sillä pinnan alla majailee ajoittain jopa rämäpäiseksikin laskettava mies varsinkin jos tuo päästetään isoveljensä kanssa kilvoittelemaan kesken kostean illan.

168-senttinen mies ei ole suurin tyyli-ikoni, ja miehen arkivaatetus koostuukin pääasiallisesti mukavista kengistä, yleensä jonkinlaisista jodhpureista tai bootseista jotka ovat nähneet parhaat päivänsä jo pari vuotta aiemmin, neutraalinvärisestä flanellista sekä farkuista, mustaa stetsonia unohtamatta. Vapaa-ajalla tai muuten vain kaivatessaan rennompaa pukeutumista flanelli vaihtuu huppariin ja hattu jää naulaan. Tylerin tunnistaa myös lyhyehköistä, hiekanvaaleista hiuksista, jotka ovat yleensä vain pikaisesti oiottu jonkinlaiseen kuosiin, jossa ne eivät puske hatun reunan alta silmille ja joskus harvoin, yleensä kun miehen täytyy muutenkin näyttää normaalia edustavammalta, myös hiuskuontalo siistiytyy kunnolla taaksepäin kammatuksi. Ruuminrakenteeltaan Tyler on sopusuhtainen ja lihas, jota tuo on kerryttänyt itselleen on työn ansiosta saavutettua.

Hatun lierin alta maailmaa tutkii viherharmaat silmät, jotka eivät ainakaan vielä kaipaa avukseen minkäänlaisia laseja, mutta kirkkaimpina päivinä peittyvät aurinkolasien taakse. Keskustelukumppanina Tyler ei ole kovinkaan puhelias varsinkaan vieraammassa porukassa. Tuttujen kanssa on puheliaampi mutta välttelee neuvojen antamista tai ainakin yrittää piilottaa ne parhaansa mukaan sanavalintojensa alle.

Nuoruusvuosinaan mies on jäänyt monesti vanhemman veljensä - Trevorin - varjoon mutta se ei ole miestä haitannut. Veljestään poiketen Tyler ei ole kokenut omakseen englantilaista ratsastustyyliä, vaikka mies pystyy tarvittaessa siinäkin pärjäämään vaikka varsinkin siinä kohtaa kun täytyisi tehdä jotain perus ratsastusta vaativampaa voi muutama vastalauseelta kuulostava murahdus nousta ilmaan. Tylerin oma laji onkin western, jossa tuo kilpailee omilla ratsuillaan vaikka pääasiallisesti ratsut toimivatkin miehen työkavereina.

Tylerillä on hevoslähtöinen tyyli toimia ja mies meneekin monesti hevosen ehdoilla ja uusien asioiden opettamisessa ratsuilleen tuo ei pidä mitään kiirettä, vaan etenee sitä tahtia kun hevonen on valmis uusia asioita oppimaan.

Töidensä lisäksi Tyler on kiinnostunut tekniikasta ja tuolla omaakin jonkinlaiset taidot varsinkin vanhempien koneiden ja laitteiden korjaamiseen. Teknillisen puolen lisäksi mies on myös muutenkin kätevä käsistään ja suurin osa tilansa remontista onkin tapahtunut miehen omien käsien kautta, vaikka erikoisemmat työtehtävät tuo jättikin ammattilaisten hoidettavaksi.

Lokakuun loppuun 2021 asti Tyler asui kotiranchillaan Texasissa yhdessä vanhempiensa Carlan ja Frankin kanssa. Kuitenkin lokakuun viimeisinä päivinä mies allekirjoitti työsopimuksen Raicy Centerin kanssa ja näin ollen 1.11.2021 alkaen miehestä tuli yksi Centerin apulaiscowboyistä ja viikon lomaksi suunniteltu reissu muuttui pysyvään muuttoon Kanadaan ja marraskuun 2021 aikana mies on muuttamassa omalle pienelle tilalleen muutaman kilometrin päähän Centereiden tilasta.

Tyler on osa Go Oranges! poolojoukkuetta ja mies on kerännyt 61 pistettä peliurallaan 6 ottelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blue ei ollut todellakaan missään kauniissa kasvunvaiheessa. Vaikka nuori mustangitamma olikin kasvanut suhteellisen tasaisesti, oli sekin k...