Ranch

Andrewsien ranch ei ole moderni tai iso, mutta se täyttää juuri ne tarpeet joita perheellä on ranchiansa kohtaan.

Tallirakennuksesta löytyy viisi karsinaa, joista kaikki on tällä hetkellä täynnä ja hevosmäärä jakautuu 75/25 veljesten välillä. Kahdessa karsinassa asustelee Trevorin vanhat kilparatsut joita mies ei ole vielä ainakaan halunnut mukanaan Suomeen ja jotka ovat olleet ärsyttämässä Tyleriä siitä asti kun veljensä on muuttanut tuhansien mailien päähän. Kolme karsinoista on Tylerin käytössä ja niissä asuvat miehen luottotamma Carly sekä Forever Shine jonka kanssa mies alkaa kilpailemaan aina välillä ja joka on koko ajan työskentelemässä ottaakseen Carlyn paikkaa.Viidennessä karsinassa asuu OWR Imaghost joka on hitaasti mutta varmasti seuraamassa Carlyn ja Foreverin kavion jäljissä.

Karsina 1: Trevorin ratsu
Karsina 2: Happy Hiccup
Karsina 3: Forever Shine
Karsina 4: Tsipping Tea
Karsina 5: OWR Imaghost

Tallin takaa löytyy viisi hakaa, yksi jokaiselle hevoselle. Kuitenkin kaksi hakaa on yhdistetty siten, että Trevorin hevoset jakavat sen ja Tylerin hevoset ovat toistaiseksi vielä omissa aitauksissaan. Tallin päädyn puolelta haat ovat katettuna ja katetusta osasta löytyy myös vesisaavit sekä heinähäkit.

Tallin vierestä löytyy toinen rakennus joka toimii puoliksi karjasuojana ja toisella puolella säilytetään vanhaa, mutta silti edelleen palvelevaa John Deeren traktoria ja sen lisäkoneita. Karjaa ei ole kuin kolmenkymmenen eläimen verran ja se on juuri sopiva määrä yhdelle ihmiselle paimennettavaksi.

Tallin ja karjahallin lisäksi pihapiiristä löytyy myös omakotitalo joka on nähnyt parhaat päivänsä. Talossa asuu poikien vanhemmat ja molemmat ovat kasvaneet tuossa talossa ja omaavat niin hyviä kuin huonojakin muistoja mitä taloon tulee. Kuitenkaan Tyler ei ole enää vuosiin asunut päätalolla, vaan mies asuu pihan laidalla olevassa pienessä mökissä joka ei ole koolla pilattu, olleessan hieman vajaat 30m2. Kuitenkin mökkiin on saatu mahdutettua pieni kylpyhuone, keittonurkkaus sekä sänky, vuodesohva ja kahden hengen ruokaryhmä.

Carly

Carly on veljesten 15-vuotias appaloosa tamma. Varsinkin Tyler on luonut ruunikon tamman kanssa vahvan suhteen ja luottaa tammaan kuin omaa mieleensä. Monesti mies antaakin tälle ruunikolle tammalle päätösvallan ja luottaa siihen, että tamma tuo tuon turvallisesti perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

56. Muutto

Mun synttäreiden jälkeen asiat tuntuivat rauhoittuneen. Tilannetta helpotti sekin, että päivien edetessä Raicy pystyi tekemään kokonaisvalta...