Ranch

Andrewsien ranch ei ole moderni tai iso, mutta se täyttää juuri ne tarpeet joita perheellä on ranchiansa kohtaan.

Tallirakennuksesta löytyy viisi karsinaa, joista kaikki on tällä hetkellä tyhjillään. Molempien poikien asuessa ulkomailla ja ratsuillaan ollessaan siellä jonkinlaiset paikat, ei kotitilalla ole ollenkaan hevosia. Karsinat toimivatkin enemmän satunaisessa majoituskäytössä pääasiassa Tylerin ratsuille silloin kun tuo ajaa rajan takaa Kanadasta kotikotiinsa.

Karsina 1: 
Karsina 2: 
Karsina 3: 
Karsina 4: 
Karsina 5: 

Tallin takaa löytyy viisi hakaa, yksi jokaiselle hevoselle. Kuitenkin kaksi hakaa on yhdistetty, mutta ne on helposti jaettavissa kahdeksi erilliseksi tarhaksi. Tallin päädyn puolelta haat ovat katettuna ja katetusta osasta löytyy myös vesisaavit sekä heinähäkit.

Tallin vierestä löytyy toinen rakennus joka toimii puoliksi karjasuojana ja toisella puolella säilytetään vanhaa, mutta silti edelleen palvelevaa John Deeren traktoria ja sen lisäkoneita. Karjaa ei ole kuin kolmenkymmenen eläimen verran ja se on juuri sopiva määrä yhdelle ihmiselle paimennettavaksi.

Tallin ja karjahallin lisäksi pihapiiristä löytyy myös omakotitalo joka on nähnyt parhaat päivänsä. Talossa asuu poikien vanhemmat ja molemmat ovat kasvaneet tuossa talossa ja omaavat niin hyviä kuin huonojakin muistoja mitä taloon tulee. Kuitenkaan Tyler ei ole enää vuosiin asunut päätalolla, vaan mies asuu pihan laidalla olevassa pienessä mökissä joka ei ole koolla pilattu, olleessan hieman vajaat 30m2. Kuitenkin mökkiin on saatu mahdutettua pieni kylpyhuone, keittonurkkaus sekä sänky, vuodesohva ja kahden hengen ruokaryhmä.

Carly

Carly on veljesten 15-vuotias appaloosa tamma. Varsinkin Tyler on luonut ruunikon tamman kanssa vahvan suhteen ja luottaa tammaan kuin omaa mieleensä. Monesti mies antaakin tälle ruunikolle tammalle päätösvallan ja luottaa siihen, että tamma tuo tuon turvallisesti perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blue ei ollut todellakaan missään kauniissa kasvunvaiheessa. Vaikka nuori mustangitamma olikin kasvanut suhteellisen tasaisesti, oli sekin k...