Npc hahmot

 Charlie Willkes (s. 1994)


Tyleria ja Charlieta voisi melkein luulla veljeksiksi sen määrän ja tyylin perusteella millä toiset naljailevat keskenään. Kuitenkin Charlie on Tyleriä seitsemän vuotta nuorempi, mutta silti nuolla kahdella on jostain syystä klikannut todella hyvin.

Charlie on noin 178cm pitkä, ruskeilla lyhyillä hiuksilla ja harmaa-vihreillä silmillä varustettu paljasjalkainen texasilainen. Nuorempana tuo on kisannut westernissä, missä tapasi Andrewsit, mutta nykyään keskittyy vaan hanttihommien tekemiseen. Aina valmis auttamaan.

Loppuvuodesta 2021 alkaen Charlie on omistanut quater tamma Cat:in.

Evie Watts (s. 1987)

Evie on poikien lapsuuden ystävä sekä ranchin nykyinen eläinlääkäri. Vaikka vuodet ovat ajoittain vieneet ystävyksiä kauas toisistaan ovat he yrittäneet pitää yhteyttä ja valmistuttuaan Evie oli selkeä vaihtoehto ranchin eläinlääkäriksi.

Evie ja Tyler ovat seurustelleet nuorempina, mutta erosivat Evien aloitteesta ennen kuin nainen lähti opiskelemaan eläinlääketieteelliseen.

Carla (s. 1964) & Frank Andrews (s. 1962 k. 2021)

Trevorin ja Tylerin vanhemmat ovat asuneet ranchilla jo teinistä asti joten tilan portin sisäpuolelle mahtuu paljon muistoja niin hyvässä kuin pahassakin. Kumpikaan vanhemmista ei ole enää aktiivisesti tekemisissä farmin kanssa, vaikka Frank auttaakin Tyleriä parhaansa mukaan.

Jack Willkes (s. 1959)

Jack on Charlien eno ja naapuri ranchin omistaja. Jackilla ja Frankilla on pitkä yhteinen historia ja vaikka miehet eivät ole enää kovinkaan aktiivisesti tekemisisä, tuntuvat nuo silti tietävän toisen elämän viimeisimmät käänteet.

Frankin menehtymisen jälkeen Jack alkoi viettämään tiviimmin aikaa Andrewsien tilalla ja nykyään tuo asuukin avoliitossa Carlan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blue ei ollut todellakaan missään kauniissa kasvunvaiheessa. Vaikka nuori mustangitamma olikin kasvanut suhteellisen tasaisesti, oli sekin k...