Npc hahmot

 Charlie Willkes (s. 1994)


Tyleria ja Charlieta voisi melkein luulla veljeksiksi sen määrän ja tyylin perusteella millä toiset naljailevat keskenään. Kuitenkin Charlie on Tyleriä seitsemän vuotta nuorempi, mutta silti nuolla kahdella on jostain syystä klikannut todella hyvin.

Charlie on noin 178cm pitkä, ruskeilla lyhyillä hiuksilla ja harmaa-vihreillä silmillä varustettu paljasjalkainen texasilainen. Nuorempana tuo on kisannut westernissä, missä tapasi Andrewsit, mutta nykyään keskittyy vaan hanttihommien tekemiseen. Aina valmis auttamaan.

Evie Watts

Evie on poikien lapsuuden ystävä sekä ranchin nykyinen eläinlääkäri. Vaikka vuodet ovat ajoittain vieneet ystävyksiä kauas toisistaan ovat he yrittäneet pitää yhteyttä ja valmistuttuaan Evie oli selkeä vaihtoehto ranchin eläinlääkäriksi.

Carla (s. 1964) & Frank Andrews (s. 1962)

Trevorin ja Tylerin vanhemmat ovat asuneet ranchilla jo teinistä asti joten tilan portin sisäpuolelle mahtuu paljon muistoja niin hyvässä kuin pahassakin. Kumpikaan vanhemmista ei ole enää aktiivisesti tekemisissä farmin kanssa, vaikka Frank auttaakin Tyleriä parhaansa mukaan.

Jack Willkes

Jack on Charlien eno ja naapuri ranchin omistaja. Jackilla ja Frankilla on pitkä yhteinen historia ja vaikka miehet eivät ole enää kovinkaan aktiivisesti tekemisisä, tuntuvat nuo silti tietävän toisen elämän viimeisimmät käänteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

56. Muutto

Mun synttäreiden jälkeen asiat tuntuivat rauhoittuneen. Tilannetta helpotti sekin, että päivien edetessä Raicy pystyi tekemään kokonaisvalta...