perjantai 1. tammikuuta 2021

28. WRJ CUP 12/20

1. Tyler Andrews (VRL-10337) - Forever Shine (Cutting)
Appaloosa tuntui jo selkään noustessa siltä että siinä oli hyvää energiaa patoutuneena. Olihan Forever saanut olla vähän kevyemmällä taas hetken joten ehkä se oli ollut vain positiivinen juttu tamman kanssa. Mä jouduin pitämään hieman normaalia enemmän jarrua päällä verrytellessäni ratsuani sillä en todellakaan halunnut jättää kaikkia paukkuja lämmittelyyn.

Siltikään en osannut odottaa millainen energialataus tammasta purkautuisikaan ja tuntuikin että valittuani vasikan ei tarvinnut tehdä muuta kuin pitää se silmissä ja toivoa että itse pysyy satulassa appaloosan tanssiessa allani. Forever oli liekeissä heti ensimmäisestä erotuksesta asti ja kävelyttäessäni puuhkuttavan tammani ulos areenalta en voinut kuin miettiä itsekseni että olin maailman onnellisin mies kahden hienon hevoseni kanssa.


Kommentti: "Virittynyt tunnelma ja hevosen innostuksen kuvailu nostivat tämän tuotoksen johtopaikalle. Karjaluokkaa käsittelevät tuotokset ovat myöskin usein hyvin mielenkiintoisia. Ratsastajan luotto ja sula tyytyväisyys hevosiinsa on suloinen lopetus."


2. Tyler Andrews (VRL-10337) - OWR Imaghost (Halter)
Parin kuun takainen viime metrien epäonnistuminen kolkutteli kevyesti takaraivossa odottaessani mustangi varsan kanssa pääsyä kisa-areenalle.Toisaalta tällä kertaa myös olemukseni oli paljon varmempi siitä että kaikki tulisi sujumaan koska meillä oli ollut kuitenkin paljon paremmin aikaa tutustua toisiimme Imaghostin kanssa ja olipa tamma kerennyt kasaamaan jo jonkinlaista kisakokemustakin.

Taluttaessani varsaa arvosteltavaksi, se vaikutti paljon ikäistään vanhammalta ja mä en voinut uskoa että se olisi oikeasti vasta vuotias.Tietenkinhän varsa katseli ja pienesti säpsähteli jotain näkemäänsä. Vaikka tamma ei ollut aina se helpoin varsa mä olin ylpeä siitä miten hienosti se jaksoi käyttäytyä tänään ja päästessämme ulos kisa-areenalta ja takaisin karsinalle saattoi olla että pikkutamman kuppiin kolahti porkkana tai kaksi.


Kommentti: "Imaghost on porkkanansa varmasti ansainnut. Vaikka vielä on vähän joutsenenpoika, eiköhän tästä hevosesta kasva kerrassaan kaunis ilmestys!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blue ei ollut todellakaan missään kauniissa kasvunvaiheessa. Vaikka nuori mustangitamma olikin kasvanut suhteellisen tasaisesti, oli sekin k...