maanantai 30. marraskuuta 2020

24. WRJ Cup 10/20

Tyler Andrews (VRL-10337) - OWR Imaghost (Halter)

Tietenkin piti onnistua murtamaan kätensä juuri ennen Kanadassa olevaa cuppia. Onneksi löysin silti meille sopivan luokan ja tässä sitä oltiin valmistautumasa Imaghostin kanssa kehään. Tietenkinhän villihevoseni piti löytää se villi ja vapaa puolensa juuri kun olimme astuneet kehään ja tamma ravasikin muutaman kierroksen ympärillänä puhisten ja häntä tötteröllä, ennen kuin se rauhoittui ja jatkoi kävelyä vierelläni vaikkakin hieman liian aktiivisella käynnillä karjahevoselle.

Kuitenkin juuri arvostelun alkessa Imaghost onneksi rauhoittui ja tammaa oli hieman helpompi käsitellä yksikätisenäkin. Imaghost liikkui todella nätisti vaikka se olikin ehkä hieman liian energoinen ja varmasti siitä rokotettaisiin jossain kohtaa. Vaikka tamma olikin hieman pösilö, olin silti tyytyväinen siihen miten se liikkui ja miten se käyttäytyi vaikka se olikin esitellyt mustangivertaan ennen kuin olimme edes saaneet luokkaamme suoritettua.

Charlie Willkes (VRL-10337) - Forever Shine (cutting)


Voi iesus näitä Andrewseja... Olin auttanut Tyleriä tammojen liikutuksessa ja harjoitellut hieman huvikseni tamman kanssa karjan erottelua kun kävin tsekkaamassa karjaa. Tyler oli kuunnellut ilmeisesti hehkutustani ja jossain kohtaa tuo olikin ilmoittanut että oli ilmoittanut minut ja Foreverin Orange woodsilla järjestettävään kilpailuun. Joten tässä sitä oltiin valmistautumassa omaan suoritukseen.

En mä ollut mikään kilpailija mutta eipä se auttanut kun ratsastaa tamma kentälle ja alkaa suoritukseen. Ensimmäinen suoritus meni niin penkin alle kuin saattoi ja en saanut ensimmäistä vasikkaa edes kunnolla erotettua. Otettuani vähän etäisyyttä laumaan toinen suoritus oli vähän jo järkevämmän näköinen ja otettuani kolmannen ja viimeisen yritykseni se sujui jo lähemmäs täydellisyyttä ja ratsastaessani ulos kentältä olin tyytyväinen että suoritukseni oli ohitse ja vain toivoin että Tyler ei saisi samaa ideaa uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blue ei ollut todellakaan missään kauniissa kasvunvaiheessa. Vaikka nuori mustangitamma olikin kasvanut suhteellisen tasaisesti, oli sekin k...